Saturday, August 8, 2009

Sweet Moments Baby Love 1st Give Away Contest!!


Salam bloggers..
Kali ni Sha nak join Sweet Moments Baby Love 1st Give Away Contest yang dianjurkan oleh 4love diamond..
Anyway, nk ucap congrats for your pregnancy yea..
Semoga semuanya berjalan dgn lancar...
As usual, lets check out the Terms & Conditions :
1) Copy logo yg kat bawah nie & letakkan kat sidebar blog korang bersama link 4love-diamond...DONE
2) jadi followers kat sidebar di blog 4love-diamond...DONE

3) pastu list kan blog 4love-diamond kt bloglist korang...DONE
4) buat entry khas kt blog korang dengan tajuk "Sweet Moments Baby Love 1st Give Away Contest"....(tajuk nie jer yg diterima k)...DONE
5) letakkan foto korang suami/isteri, tunang or kekasih bersama baby....OOoooopppsss...jangan salah sangka...* bagi yg berstatus tunang or kekasih, u olls leh letak foto korang dgn anak sedara ker, adik ker, anak jiran umah sebelah kerr.... tak kisah laaa....(asalkan ada budak kecik)....;)yg tak kawen lg pun leh join....best tak??? DONE
Hmm..kiranya yg berstatus suami isteri ni group yg first ye?? Untung la kami ye?? hihi..
Disebabkan penganjur xbgtau bape keping gambar, maka ku upload 3 keping gambar untuk tontonan umum ye..huhu..
Penganjur silalah cuci mata & pilih gambar yang mane ye..hihi






6) apa lagi yg perlu ada dlm entry korang????

nama anda & pasangan....
Siti Aishah & Ashwa Zaihidan

nama baby & umur....
Puteri Nur Shaikha

bila foto nie diambil & di mana....
Gambar 1) tarikhnye tak ingat tp dlm bln 5, diambil di rumah, nk keluar ke kenduri org kawin..
Gambar 2) Gambar ni diambil pd 14 Jun 2009, diambil dlm kereta, kat tambak johor coz on d way nk masuk ke singapura for my cuzzy engagement..
Gambar 3) Gambar ni diambil pd 14 Jun 2009 jgk, tp masa ni kat umah my father lepas abis majlis cuzzy tunang..

kenapa pilih foto nie erk.....
Sha pilih foto ni coz ini la antara photo yg memaparkan kami bertiga dlm 1 shot.. Susah sebenarnye nk dpt gambar bertiga.. Biasanye hubby dgn Puteri jek, or Sha dgn Puteri.. Apepun, gambar ni dipilih kerana gambar ini mencatat pengalaman manis hidup kami berkeluarga.. Dan terserlahnya keSEIRASan wajah kami..huhu
7) lastly, tinggalkan komen anda semua di entry saya berserta nama penuh, email & link korang utk saya view entry yg korang buat tue....senang jer kan...DONE
8) tarikh tutup : 15 ogos 2009 (19 ogos 2009 pengumuman pemenang)....3 pemenang akan dipilih berdasarkan syarat2 mencukupi,foto & story yg menarik akan menjadi pemenang...jika mendapat sambutan yg menggalakkan...hadiah & pemenang akan ditambah....DONE
Entry dihantar pada 8 Ogos 2009
9) nak tahu hadiah2 nya???..akan di update kemudian....(hadiah terdiri drpd barangan wanita,barangan baby & aksesori kereta) COOL PRIZES
So, ape lagi..jom join contest ni k..
Thats all..
bYe2..

1 comment:

  1. salam...

    semua syarat dh lengkap...semoga berjaya!!!

    ReplyDelete